Sunday, 8 November 2015

PART7:FREE TRIP SHAKLEE & GLOBAL CONFERENCE AT LONG BEACH,CALIFORNIA

19 & 20 August 2014-

Hari ni subuh2 sepie kami dah breakfast...6am sana mcm 7pagi...subuh dlm 5.10am.... sbb kul 7 semua dh kena gerak ke airport apatah...muahahha...local airport di LA... utk ke San Francisco pula.... flight grpoup kami plg awal tp delay sbb cuaca angin kuat di SF...so akhirnya kami org last sampai SF...Xsempat lunch King Crab sama2 diaorang.... tp dpt nasi Arab bungkus makan atas bas sbb semua kejar masa nk group photo di Town Hall....but malam tu kami dapat juga makan King Crab ganti yg tengah hari...hihihihi....mana boleh tak dapat....sbbb shaklee dah janji ni menu paling special kami disana....


subuh2 sepie....selfie dulu sblm meninggalkan Long Beach,California...



airport


domestic flight diaorang lagi menakutkan....walau aku xpernah naik air asia/firefly...tp aku rasa flight ni menggerunkan...huhuhu....








Dah sampai San Francisco....sejam juga.... sepanjang jalan aku baca ayat qursi....





banyak Gelandangan disini...and some place boleh terbau bau hancing...huhu... klu ikutkan travel instructor kami, Diaorang kat sini lebih rela simpan duit utk drugs daripada sewa rumah.... tp yg berkeluarga pun ada. Xsampai hati nk snap gambar. Takut diaorang nampak...


Town Hall





Lompat jgn Xlompat....Kau ada??? muahahaha...


















Twin peak















Dah sampai tempat yg diidamkan... Golden Bridge...









Sejukkkk kat sini....













Anak2 Syurga yg Bertuah.... Tunggu turn anak2 ku pula....InsyaAllah....

Yeahhhh!!!! Dinner di Pier 39....and shopping  souvenir...





20 August 2014
balik mlm terus chk in Marriot Marquis SF....

 Hari yg dinantikan2 shopping till u drop di Factory Outlet....hihihi...





balik tengok ada souvenir dari shaklee atas katil...









roomate aku sepanjang 10hari disana....










dah jom tido!!!!

bye!!!jumpa kita di part last....

No comments:

Post a Comment

DOA MAKAN UBAT MOHON DISEMBUHKAN
"Dengan nama Allah Tuhan yang menyembuhkan. Dengan nama Allah Tuhan yang mencukupkan. Dengan nama Allah Tuhan yang memaafkan. Dengan nama Allah Tuhan yang tidak dimudaratkan oleh segala sesuatu, baik di bumi mahupun di langit dan Ia maha mendengar dan maha mengetahui."