Saturday, 14 March 2015

PART4:FREE TRIP SHAKLEE & GLOBAL CONFERENCE AT LONG BEACH,CALIFORNIA

16August2014-Terukir sejarah manis dlm hidupku....Terima kasih Ayah kerna darah business dan semangatmu mengalir dalam diriku....klu 20August kan bestttt..birthday my Tiara dan juga ulangtahun perkahwinan mak dan ayah saya yg ke 42.. Kami diiktiraf hingga ke pentas Dunia....Ya Allah syukur yg tak terhingga ke hadrat Mu...

in Beetween time ni, ada free time skit yg Xrelated sngt dgn kami, so we took taxi and pergi dollar tree shop!!!Everything 1dollar.... Gila wehhhh!! Mmg aku shopping penuh trolley.Total up baru 76 dollar. Kebanyakan aku beli barang2 birthday party ank2 aku.Prepare siap2 sbb dh murah sngt.








Hyatt Regency,Long Beach,California














Berminat untuk menjadi sebahagian dari ini?? Hubungi saya:





Thursday, 12 March 2015

PART3:FREE TRIP SHAKLEE & GLOBAL CONFERENCE AT LONG BEACH,CALIFORNIA~ 2nd day DISNEYLAND

15/August/2014-Teruja sngt nak tunggu hari ini...Dok tengok itinary book, 2nd day kami akan ke DISNEYLAND!!!! wuhuuuu!!! Disneyland yang pertama di Dunia...since 1955..

Kami Breakfast di Hilton Hotel dimana kebanyakan dari kami Stay di Hotel ini...Hanya 1/3 (if i'm not mistaken) yg stay di Hyatt Hotel termasuk aku....

Semua gambar dalam Part 3 ini adalah Di Disneyland....Silalah jamu mata anda yer..hihi.... Ada yg pulang trip 7ptg, Tapi kami pulang Trip 10mlm sbb nak tngk Pertunjukan Firework...mmg Best sngt....Macam dialam mimpi...macam Tak Percaya kami dah berada disini..... hehehe...






Layan anak2 Syurga ni, Jadilah....Terubat Rindu pada anak2 .... Bilakah pula rezeki anak-anak ku??? InsyaAllah pasti ada rezeki itu!!












Menunggu pakat memasing masuk Toilet









































Waktu ni dah petang....Dah letih sangat.....












Perigi Snow white & the 7 Dwarf





Dah nak malam...Sedang menanti Pertunjukan Fireworks



Pertunjukan Firework i olsss rakam video utk bagi anak2 dan husband tngk... Nk pergi bukan senang kan... ;-) so, wajib bagi depa rasai juga keseronokan tu....

Byee!!! Jumpa di part 4 ya!! Luv!!