Thursday, 25 September 2014

MELEMBUT,MENEGANG DAN MEMUTIHKAN SELURUH BADAN...

MELEMBUT,MENEGANG DAN MEMUTIHKAN SELURUH BADAN...

APA ITU??

Tentulan Kolagen dari Shaklee....Alhamdulillah...selepas 2tahun lebih saya bercinta dgn shaklee ni, (Bonus shaklee pun dah cecah 5angka sebulan) saya juga dapat bonus yang lain...iaitu skin bertambah moleh ;-) ramai puji cakap kulit saya muda remaja... auwwww... jgn ada yg muntah...hihi....

nak follow saya, add saya kat fb yerrrr...

https://www.facebook.com/sitizaharah.abubakar





BERMINAT???




Wednesday, 24 September 2014

kulit kering dan bersisik

Cara mudah nak tahu anda kekurangan vitamin B ialah kulit anda kering dan Bersisik...tips of the day.... Dulu kulit kaki saya juga jenis bersisik kering kesan daripada masalah kulit kering masa kecil2 dulu masih meninggalkan kesan hingga dewasa,Malu dulu  nak snap gambar, lagipun aurat , tapi selepas saya bercinta dengan Vitamin shaklee ni selama lebih 2tahun, Alhamdulillah it's gone sama sekali.... Shaklee memang terbaik jika kita konsisten...lagipun disamping mencantikkan, vitamin shaklee dapat menyihatkan dan memperbaiki tahap kesihatan kita.... sebab itu saya tak pernah jemu sharing di facebook mahupun media sosial yang lain...













Tuesday, 23 September 2014

gusi kerap berdarah

Tips of the day:

Cara mudah nak tahu anda kekurangan vitamin C adalah apabila gusi anda kerap berdarah.... ;-)

#pengedarshakleepenang
#pos1malaysia





BERMINAT??



ubat batuk cap ibu dan anak

Tiara pun nak pakai tudung gak....


Anda takut gemuk??

Kalau anda seorang yg obses dan takut pada gemuk,admin nasihatkan anda wajib mengambil phytocol ST ini 4biji sehari setiap kali sebelum makan.

Ambil sekali dengan makanan....Phytocol menghalang kolestrol-kolestrol baru yg masuk dari diserap ke badan....kesimpulannya,tak perlu takut gemuk kalau makan apa pun....


reduce and block cholestrol
reduce cholestrol

BERMINAT??



Detoks hati

Tahukah anda Jika anda mempunyai masalah kesihatan seperti sembelit, demam, selsema, berat badan berlebihan, selulit, kadar kolesterol yg tinggi, letih dan lesu, penyakit kulit, sindrom pra-menstruasi, kehilangan gairah seks, penyakit-penyakit degeneratif (hipertension, stroke, penyakit jantung koroner, diabetes, dll.) dan penyakit ini sukar untuk sembuh.

Tahukah anda bahawa punca masalah-masalah tersebut adalah kerana adanya timbunan 'hampas' dalam tubuh anda? 'Hampas' ini juga dikenali sebagai TOKSIN.

Detoksifikasi (Detox) adalah proses pengeluaran racun dan toksin dari dalam tubuh badan. Proses detox mengambil kira beberapa organ sebagai target pembersihan seperti usus besar dan hati.

Jika anda memerlukan supplemen untuk membantu melancarkan proses detox badan, produk Shaklee yang terbukti berkesan adalah

-Herb Lax : bertindak sebagai julap lembut bagi membantu proses penyahtinjaan.

-Fiber : dalam bentuk minuman jadi lebih mudah diserap tubuh untuk proses detox yang sempurna dan memberi rasa kenyang bagi yang ingin menguruskan badan.

-DTX Complex : detox hati(amat bagus utk yg selalu tidor lmbat dan si perokok), DAPAT MEMBANTU MENGHINDAR PENYAKIT KANSER KOLON PEMBUNUH LELAKI NOMBOR SATU DI MALAYSIA DAN SUNIA.





-Alfalfa : membantu pelawasan supaya proses pembuangan lebih mudah dan lancar.

Proses detox yang sempurna sangat penting bagi membolehkan badan menyerap zat makanan, vitamin dan mineral dan kita mendapat khasiat sepenuhnya dari pemakanan harian kita.


BERMINAT??




Monday, 22 September 2014

usus sihat

Lama rasa tak cuci usus saya ni....jom kita telan 6biji herblax terus....kasi esok flush baikkkk punyaaaa.....usus kotor kan penyebab pelbagai penyakit....malas,keletihan,zat tidak dapat diserap dengan baik ke badan dan sebagainya..... ;-)

012-558 0858(ct zaharah)
SID:887611

#shakleemenyihatkan
#kurussecarasihat
#pengedarshakleepenang
#pos1malaysia

kurus cara selamat

inilah cara hendak kurus yang sebenarnya...kurus secara selamat dan berkesan....supplement shaklee banyak membantu mempercepatkan proses kurus....nak tahu apa saya ambil,boleh hubungi saya ya...pengedar shaklee pulau pinang...pos 1 malaysia....


Diari WAHM

Gambar semalam....mencabar bnyk rupanya hiking ngan anak-anak mealshake ni...tak terkejar...at last suku ja panjat...turun then continue jogging kt taman sungai nibong lak... Fuhhhh.....

#pengedarshakleepenang
#pos1malaysia