Wednesday, 11 November 2015

PART LAST:FREE TRIP SHAKLEE & GLOBAL CONFERENCE AT LONG BEACH,CALIFORNIA

21 August (tarikh USA sbb diaorang lambat 15 jam dari malaysia) - Kalau malaysia time ni dah dekat 11 mlm....semua pakat nak tido dah...

 Last Day!!!Yehaaa!!!!pagi2 dah ready bag smua letak dlm bilik. nnt ada org yg tolong collect bag kami.... hari sampai pun camtu.Xperlu susah2 nk heret bag naik bilik. Bag yang sampai bilik dulu dari kami....Alhamdulillah....syukurrrr....Di beri peluang oleh Allah Taala melihat tempat org lain dari tempat kita....

After b/fast, semua get ready luar hotel.Hari ni kami akan melawat Shaklee HQ di Pleasanton USA... Seronok bukan kepalang...disana kami diberi penerangan tentang product shaklee yg mesra alam dan selamat utk Alam dan Manusia sejagat....

selesai melawat HQ dlm t/hari.Kemudian kami dibawa Lunch. ke tempat yg bukan calang2 restaurant....restaurant selalunya Xsempat kuambik gambar sbb excited nak makan....I LOVE to EAT...... so xboleh nk cakap apa yer bab tu..... gambar selfir makanan pun jarang ku snap...selalu bila dh habis makan baru teringat nk snap...muahahaha....

after makan activity bebas utk kami. Time tu lah kami ambik kesempatan berjalan kami beramai2 shopping disekitar Hotel...Butik2 terkenal semua ada LV,PRADA dan sebagainya....tp hanya mampu masuk saja...kihkihkih....








Dah sampai HQ....Tenang,Bersih ja tempat dia...kami disambut dgn Red Carpet dan Tepukan Gemuruh dari staff sini...






Dengar dulu penerangan....Ni semua barisan Scientist shaklee yg bertanggungjawab menjaga product shaklee supaya sentia selamat dan berkesan....






































Last kopek...Jam tangan utk anak Teruna...


Langit Hong Kong..... Kami bertolak dari SF dlm 1am....arrive hong kong dlm 6.30 pagi masa Hong Kong...mengambil masa dlm 14jam.... memang letih gila berada dlm flight terlalu lama....


ni masa sampai airport Changi,Singapore dah dlm 12 t/hari... Gambar pun dah tunggang terbalik....asal korang paham dah la yerrr...




hahah...duit US...ni duit bayar makan masa kat us tu hari....saja nak tunjuk... sekali tips tu utk pelayanh....sana mesti bayar tips sekurangnya 10% dari harga makan....


BYEEE!!!! JUMPA ENTRY ITALY LAK YERRRR.....muahhhh3333!!!